freebikinglogo
linklajsna
gornja

Virtuelni fribajkerski vodič kroz Srbiju (i Crnu Goru)
Sekcije koje još nisu aktivne biće aktivirane u toku 2008. godine. Na naslovnoj stranici će se redovno osvežavati informacija o novoaktiviranim sekcijama - posetite nas uskoro ponovo!

Crna Gora (u pripremi) Vojvodina i Beograd sa okolinom Kosovo (u pripremi) Severozapadna Srbija (u pripremi) Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija (u pripremi) Severoistočna Srbija

Freebiking Atlas je centralni izvor podataka o zanimljivim bajkerskim turama na koje možete krenuti van mesta gde živite - statistički podaci, mape, visinski profili, kratak tehnički opis, fotografije, i povrh svega trek koji možete učitati u svoj GPS i opušteno uživati u onome što znate da vas čeka, iako tamo gde ste krenuli nikada niste bili.

Kako koristiti Atlas?

Pretragu bajkerskih terena u Atlasu možete vršiti tako što ćete kliktati na regione na karti, ili putem FB Atlas menija čije će vas stablo dovesti do svakog pojedinačnog od ukupno 33 regiona u Srbiji i Crnoj Gori. U slučaju grafičkog pristupa, kliktanjem na područja na glavnoj karti otvoriće se neka od 7 detaljnijih karata, na kojima su približno uokvireni regioni. Oni regioni koji se ne otvore kliktanjem na njih još uvek nisu predstavljeni u Atlasu (mada će to biti u najskorijoj budućnosti).

Svaki trek možete preuzeti bilo tako što ćete kliknuti na Preumi trek (.zip) u okviru same stranice sa opisom, visinskim profilima, ilustracijama i mapom vožnje, ili tako što ćete isti link kliknuti već u spisku trekova, ne ulazeći u detalje. Trekove možete skinuti i preko linkova na interaktivnoj mapi. One vožnje koje prevazilaze okvire jednog regiona, ili počinju u jednom a završavaju u nekom drugom, biće uvršćene na spisak u svim regionima kroz koje prolaze.

 

Trenutno aktivne sekcije:

Kučaj, Beljanica, Malinik, Rtanj
Đerdap
Deliblatska peščara
Veliki i Mali Krš, Stol i Deli Jovan
Fruška Gora
Tara i Zlatibor
Vršačka Brda
Kopaonik i Goč

Garmin - vaš vodič po drumu i bespuću

donja


© freebiking 2007

 
Freebiking home