Pozdrav svima!
Zamolio bih Vas, strucnu i iskusnu gospodu za pomoc oko kupovine bicikla. Ja pripadam amater kategoriji, kategoriji vozaca koji samo exploatisu bicikl zarad healthy-life bez da znam toliko o tehn. specifikacijama. Citao sam malo forum i gledam opremu i delove i moram Vam priznati da mi nista nije jasno . Meni bi trebao jedan tracker, mislim da je ta kategorija, odnosno drumski bajk. Visok sam 200cm i tezak 100kg.....nek bude 110 pa vec u startu imam "problem" oko odabira jer moram da pazim na velicinu i jacinu bicikla kao primarne kriterijume. Vozio bih se po gradu, svakodnevno, znaci za asfalt uglavnom. U mogucnosti sam da izdvojim MAXIMALNO 150e za POLOVAN bicikl. Nadam se da neko ima sugestija oko ove kupovine i unapred se zahvaljujem na pomoci i trudu.
Pozdrav i NS-a
e ovako,imam jedno pitanje.davno sam imo prije nekih 10 godina biciklo sa revoshiterima (to su jelde oni mijenjaci sto se okrecu kao gas u motora???) i nisu se bas pokazali, tj. pokvarili su se brzo. e sad me zanima, da li su ti revoshifteri napredovali u zadnjih 10 godina i da li je bolje uzeti biciklo sa takvim mijenjacima ili sa standardnim shifterima. evo konretno je u pitanju nakamura cliff runner sa shimano tourney mijenjacima?? i usput, kotnam da uzmem to biciklo od lika sa neta za oko 250 maraka, ne znam koliko je to dinara, u eurima oko 125, pa me zanima da li je to realna cijena za to biciklo. et hvala unparijed na pomoci. pozz