Kako vam se dopada Google Chrome?
Iako je u pitanju najmlađi od postojećih web pretraživača (koji postoji tek oko godinu dana), meni se jako sviđa kako radi i u suštini mi se dopada njegov minimalistički fazon - najmanje nepotrebnog "đubreta" na ekranu, ikonice i tabovi su tako organizovani da ti ostane najviše efektivne površine za pregled samih sadržaja sajta. Pritom je ekstremno brz i JEDINI koji sve prikazuje onako kako treba! Čak ni izvikani Firefox (za koji verujem da ga koristi jedno 80% ljudi) NE prikazuje osnovnu stranicu Freebikinga kako treba. Na primer, u njemu se ne vide AdSense reklame u prvoj i drugoj koloni (a u trećoj se najnormalnije vide, što je još veći apsurd), iako nije uključeno nikakvo filtriranje reklama. Biće da je neki problem sa interpretacijom AdSense koda kad je on ugnježđen u višestepenu tabelu (treća kolona je stepen manje nego prve dve).
Imam utisak da Chrome generalno pravi najmanje problema sa prikazom sadržaja širom interneta, a još mi se nije desilo da se zaglupi. Samo me jedno kod njega nervira, a to je što još nisu implementirali podršku za RSS fidove. No svejedno, trenutno mi se jako dopada da upravo uz njegovu pomoć surfujem

Dakle, kakva su vaša iskustva i preference? Koji pretraživač trošite?