By the way kuda obicno vozite kad sednete na bajk, ja sam sa nbgd pa imam dosta opcija, obicno se shibnem do Otruznickog mosta i vozim po ulicama svuda, a zanima me kuda ostala ekipa sa foruma vozi.
Pozzz
Kuda vozite
Moderator: Moderatori
Kad imam sat-dva na raspolaganju - Avala, jer mi je udaljena 15 min voznje do podnozja
...
Kada imam ceo dan, a opet nemam uslove da odem negde dalje, onda odem na Kosmaj, dopada mi se kosmaj, ne znam zbog cega, ima mi neki smek, mogao bi se vozikati gore po vrhu non stop, odem do onog vidikovca sto gleda ka Avali, ponesem knjigu, citam, uzivam, spavam
... I odlicno mi je kao trening (90km sa dosta uspona)...
A kad se ima vishe dana pa se okupi ekipa sa liste, e onda se ide negde gde divlje ruze rastu.

Kada imam ceo dan, a opet nemam uslove da odem negde dalje, onda odem na Kosmaj, dopada mi se kosmaj, ne znam zbog cega, ima mi neki smek, mogao bi se vozikati gore po vrhu non stop, odem do onog vidikovca sto gleda ka Avali, ponesem knjigu, citam, uzivam, spavam

A kad se ima vishe dana pa se okupi ekipa sa liste, e onda se ide negde gde divlje ruze rastu.

voznje
Kratke voznje - Kosutnjak
Duze voznje - Avala i okolis
Duuuge voznje - Tresnja i dalje
Voznje na 1 dan - Fruska gora
Voznje na vise dana - Kopaonik i ostale stencuge po Srbiji
Naravno, sve ovo vezano je za xc country voznju, znaci asvalt samo gde bas mora!!!
Duze voznje - Avala i okolis
Duuuge voznje - Tresnja i dalje
Voznje na 1 dan - Fruska gora
Voznje na vise dana - Kopaonik i ostale stencuge po Srbiji
Naravno, sve ovo vezano je za xc country voznju, znaci asvalt samo gde bas mora!!!

MTB-VRH brate!!!
-