Velicina rama!?
Moderator: Moderatori
Novi GENESIS ili KTM ovde tesko, kao sto je i Igor rekao.
Polovnih ramova ovde mozes da nadjes raznih, a u tom slucaju obavezno kupi neki bolji i firmiran, a ne Genesis!
Geneses dolazi u obzir eventualno samo kao komplet bajk zbog cifre koja nije velika.
Dakle, pozovi PARTIZAN, TERRANO TEAM ( 3340_920 ), proveri u PLANET-u i CAPRIOLO-u.
MERIDA je moj favorit, zatim SCOTT, GIANT, GT... naci ce se vec nesto sigurno.
Polovnih ramova ovde mozes da nadjes raznih, a u tom slucaju obavezno kupi neki bolji i firmiran, a ne Genesis!
Geneses dolazi u obzir eventualno samo kao komplet bajk zbog cifre koja nije velika.
Dakle, pozovi PARTIZAN, TERRANO TEAM ( 3340_920 ), proveri u PLANET-u i CAPRIOLO-u.
MERIDA je moj favorit, zatim SCOTT, GIANT, GT... naci ce se vec nesto sigurno.
MTB-VRH brate!!!
- Istar Genome
Ipak GT
Hvala prijatelji,ipak sam uzeo onaj GT avalanche,i sada ce biti malo repariran,pa kad sklopim bike javicu!
Nema mesta gde mozete traziti um
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.
on je kao otisci nogu
ptica na nebu.
- Istar Genome
Istar Genome wrote:Da li bi neko bio ljubazan da i meni pomogne i kaze mi koja velicina rama je potrebna za mojih skromnih 169cm?Molim Vas!Unapred zahvalan!
Opa!!! Od 9 decembra prošle godine porastao si za 1 cm. Bravo mladićuIstar Genome wrote:Sa GTijem je sve ok ali sada me zanima kja velicina rama mi treba za drumski bicikl,moja visina je 170cm.
Kad već spominjemo podešavanje visine sedišta... Pročitao sam jedan zanimljiv podatak: ako je sedište postavljeno toliko prema kormanu da kljun sedišta (gledano po vertikali) ide preko srednje osovine to dovodi do smanjenja snage zato što nogama pedalaš blago unazad, a ne nadole? Da li je ovo tačno? Mene interesuje zbog toga što bi kljun trebao da podosta pređe srednju osovinu da bi mogao lepo da držim korman. Inače, visok sam 173 cm i imam ram 18" (Polar Mirage).
-
- Freebiker
mixitron wrote: Mislio sam, ako imaš 'basic' miraža bez amorta, na njega nećeš moći da staviš lulu. Al' to ti je valjda poznato i bez moje pameti.
A sto ne bi mogao da stavi A-head lulu ?
Imaju oni "adapteri" koji se "gurnu"
u viljusku sa navojem (bilo da je amort ili ne)
i dobijes "produzetak" koji viri gore,
i standardnog je 1 1/8" promera.
Na njega metes kako god oces lulu
POzzzzzzz