Moja prva tura.. :D
Moderator: Moderatori
-
Moja prva tura.. :D
E drustvo, pozdrav
Mislio sam ici turu od Bijeljine do Manastira Tavne... do njega ima 25km i nazad je isto toliko...pa jel bi mogao da dobijem savjete, kako se pripremiti? Pozz
Mislio sam ici turu od Bijeljine do Manastira Tavne... do njega ima 25km i nazad je isto toliko...pa jel bi mogao da dobijem savjete, kako se pripremiti? Pozz
Re: Moja prva tura.. :D
Pa sedneš i voziš
. Bidon s vodom i, ako imaš, gaće sa uloškom...
Ne trebaju ti nikakve pripreme.

Ne trebaju ti nikakve pripreme.

-
Znaci, to je to... jel treba da ponesem sta od alata? 

Ajd, kad sam već ja krenuo s pričom...
Uvek u torbici nosim rezervnu gumu, alat za skidanje gume, flekice za krpljenje, pumpu, univerzalni biciklistički ključ sa imbusima, ključ za skidanje lanca, power link (rezervna alkica lanca). To je oprema "za svaki slučaj". Retko kad zatreba, ali je nezgodno kad zafali...
Uvek u torbici nosim rezervnu gumu, alat za skidanje gume, flekice za krpljenje, pumpu, univerzalni biciklistički ključ sa imbusima, ključ za skidanje lanca, power link (rezervna alkica lanca). To je oprema "za svaki slučaj". Retko kad zatreba, ali je nezgodno kad zafali...
-
Ok, hvala... ne znas koliko si mi pomogao...
, btw jel isao ko do Tavne bajkovima??

Upiši svoju lokaciju u profilu, da ne bi morali svi da traže u prethodnim porukama odakle krećeš. Hvala...

There lie the woods of Lothlórien!...There are no trees like the trees of that land.
For in the autumn their leaves fall not, but turn to gold...
-
Isto bih mogao da radis vezbe istezanja 5-10 minuta pre voznje, a i izbegavaj da kreces na voznju odmah posle obroka, preporucljiuvo je da se saceka sat vremena pre takve aktivnosti.
-
ok, hvala na savjetu 

Dobio si savete od iskusnijih bajkera,a ja kao amater zelim samo da ti pozelim srecan put i da uzivas u voznji,ako je moguce da napravis i koju fotku pa okaci da i mi malo uzivamo. 

nismo ni svesni sta imamo oko sebe
-
Bice slika, i hvala... takodje