I to ne na Goču, gde smo se vozikali danas, nego posle vožnje u centru Kraljeva. Vozio sam ibarskim kejom brzinom 2-3km/h i gledao sa leve strane događanja na reci, ovlaš gledajući narod ispred sebe.
Totalno zamišljen, zaboravio sam da na kraju Gradske terase postoje dva ili tri stepenika do nivoa šetališta, a samo sa leve strane je kosa staza. Naravno, nisam pogodio kosu stazu, a prednji točak je samo propao pola metra niže! Ja preko volana - direktno na glavu!
Srećom... I ponavljam, mojom srećom, od nedavno redovno nosim kacigu kad vozim bajk, pa sam njom udario u asfalt, čeonim delom. Onaj plastični prednji nastavak kacige (kao obod na kapi) se pri padu tako lepo postavio da mi je zaštitio nos, samo sam blago odrao kožu na bradi.
Ostatak povreda su lagane poderotine na desnom laktu, dlanu i kolenima. Biciklu - ništa

Normalno sam odvezao kući, očistio poderotine jodom i sad sam skoro kao nov, osim što neću moći da brijem bradu dok se to ne sredi samo od sebe i što osećam blagi uboj u desnoj šaci.
A da nisam nosio kacigu...
Zaključak izvedite sami