Ma ljudi ja cu da poverujem da bebe donose rode, ali kako pauk odnese auto!Mile_iZ_BacK wrote:Ma ljudi ja ću u ovaj fenomen i da poverujem, ali u to da je Ivanje pored Kuršumlije nikad.

Moderator: Moderatori
Ma ljudi ja cu da poverujem da bebe donose rode, ali kako pauk odnese auto!Mile_iZ_BacK wrote:Ma ljudi ja ću u ovaj fenomen i da poverujem, ali u to da je Ivanje pored Kuršumlije nikad.
pedja wrote:U stvari, upotrebili su poglrešnu metodologiju. oslonili su se na merewa instrumentima koji su uslovljeni gravitacijom, tako da ako postoji gravitaciona anomalija oni ce davati podatke koji su izmenjeni uticajem anomalije.
Jer, ma šta pokazivala merenja, GPS ili geometrija terena, bilo da se određuje jednostavnim ili složenim instrumentima, mit o "čudu na Radan planini" i "gravitacionoj anomaliji" teško će se ugasiti. Tako smo ovog leta dobili novu mistifikaciju, još jednu na spisku, sada i bukvalno o tome kako se nizbrdicom može ići uvis, što je možda iluzija koja gotovo da karakteriše naše društvo. A od kakve ni ovog puta niko neće imati koristi. Meštani Bojnika i okoline najmanje – kad mediji odu dalje, tiha planinska sela samo će potonuti dole ispod horizonta, dublje nego što su bila.
Mi biciklisti smo poznati po tome sto ili idemo uzbrdo, ili smo bas danas u izuzetnoj formi