Sada sam gledao vesti i video da je danas BK Crvena Zvezda organizovao voznju do Surcina, i da ce organizovati ove godine nesto svake prve subote u mesecu. (http://www.bike.co.yu/)
Interesantno je da se ta vest nije ovde pojavila i da onda to znaci da valjda niko nije ni imao pojma o tome? Jeste da je ona ekipa, po slikama tamo malo matorija od ove na forumu, ali mi je malo zao da jedna tako mala populacija u zemlji Srbiji - ljubitelji bicikala jos nije uspela da se sinhronizuje makar u obavestavanjima o takvim dogadjajima.
BKCZ Akcije
Moderator: Moderatori
-
- Freebiker
Re: BKCZ Akcije
Moguce da niko nije imao pojima ..csc-fan wrote: Interesantno je da se ta vest nije ovde pojavila i da onda to znaci da valjda niko nije ni imao pojma o tome?
csc-fan wrote: Jeste da je ona ekipa, po slikama tamo malo matorija od ove na forumu, ali mi je malo zao da jedna tako mala populacija u zemlji Srbiji - ljubitelji bicikala jos nije uspela da se sinhronizuje makar u obavestavanjima o takvim dogadjajima.
Mozda freebiking nema mnogo zajednickog sa takvim voznjama,
koje podrazumevaju voznju iza policijske pratnje,
paradu sarenih timskih majci i sarenih takmicarskih bajseva ?
A zatim ispijanje piva uz prepricavanje biciklistickih anegdota do kasno u noc ..
A pogotovo sto je trasa veoma neinspirativna .. mislim Surcin!? ooono ..

Ma da, to je OK, slazem se, ali i ona najava za odlazak do Avale je tog tipa, a koliko sam shvatio bice i toga u ovim akcijama. Mislim, ni meni ne treba pratnja da bih otisao do Avale i u principu se ne zadrzavam tamo kada dodjem - tj odmah se vracam, ali bih voleo da se provozam, a da ne razmisljam da li ce neki manijak u kamionu da malo losije proceni sirinu svog bolida...IRalic wrote:
Mozda freebiking nema mnogo zajednickog sa takvim voznjama,
koje podrazumevaju voznju iza policijske pratnje,
paradu sarenih timskih majci i sarenih takmicarskih bajseva ?
A zatim ispijanje piva uz prepricavanje biciklistickih anegdota do kasno u noc ..
A pogotovo sto je trasa veoma neinspirativna .. mislim Surcin!? ooono ..
A trasa Biciklijade je dosta inspirativnija?!?!IRalic wrote:...A pogotovo sto je trasa veoma neinspirativna .. mislim Surcin!? ooono ..
Shto se tische BK C.Zvezde ne znam za ikakvu organizaciju ali znam da Marko Cjurchicj (vozi trenutno za njih) prvak Srbije u MTB-u Elite kategorija Cisto sumnjam da cje bilo ko od takmichara da se smara sa amaterima vozi sa njima ture i ostalo.

You mess with a rest now the best will make a mess.